Στέγες με εμφανή ξυλεία

Με αυτόν τον τρόπο κατασκευής δημιουργούμε ένα καλαίσθητο και ζεστό χώρο με ιδιαίτερη φινέτσα χρησιμοποιώντας διάφορα είδη ξυλείας. Κάποια είδη από αυτά είναι η ξυλεία καστανιάς, πεύκου, ελάτης καθώς και σύνθετη ξυλεία για μεγαλύτερες διατομές.

Σκεπές με κεραμίδια

Διακοσμήστε την εξωτερική όψη του κτηρίου σας επιλέγοντας την απόχρωση και το σχέδιο των κεραμιδιών που σας ταιριάζει. Δείτε έργα μας με κλασικά κόκκινα κεραμίδια καθώς και κίτρινα ή μαύρα κεραμίδια.

Ξύλινες πέργκολες

Ένας έξυπνος τρόπος σκίασης και διακόσμησης των εξωτερικών χώρων. Για τον σκελετό μπορεί να χρησιμοποιηθεί πλανισμένη ξυλεία διαφόρων τύπων και για σκίαση χρησιμοποιείται καλαμωτή η πανί με διάφορους τρόπους πιασίματος.

Σκέπαστρα μπαλκονιού & βεράντας

Τα σκέπαστρα μπαλκονιού & βεράντας είναι ιδανικά για σκίαση και προστασία από τη βροχή. Διακοσμήστε τους εξωτερικούς χώρους σας με πλανισμένη ξυλεία διαφόρων επιλογών.

Σκελετός στέγης σε πλάκα μπετόν

Η στέγη κεραμιδιών πάνω από πλάκα μπετόν αποτελεί άριστη επιλογή υγρομόνωσης και θερμομόνωσης της κατοικίας σας. Παράλληλα ομορφαίνει την εξωτερική όψη του κτηρίου.

Ξύλινα φουρούσια

Τα ξύλινα φουρούσια με επένδυση κεραμιδιών αποτελούν ιδανική επιλογή για τη διακόσμηση κτηρίων και την προστασία των ξύλινων κουφωμάτων από την βροχή.

Καφασωτά με πλανιστή ξυλεία

Τα ξύλινα καφασωτά χρησιμοποιούνται ως διαχωριστικά ή περίφραξη και είναι ιδανικά για σκίαση ή την προστασία από τη βροχή και τον αέρα.

Πάνελ κεραμίδι

Το πάνελ κεραμίδι με μόνωση πολυουρεθάνης αποτελεί μια εναλλακτική του κλασικού κεραμιδιού. Έχει άριστες θερμομονωτικές ιδιότητες και προσφέρει καλή ηχομόνωση.

Επικοινωνία.

Γεωργιόπουλος Μιχάλης - Ιωάννης

Τηλ. 6932950436, 6977584976

info@skepesgeorgiopoulos.gr

Χάρτης Σκεπές Γεωργιόπουλος